Νέα/Ενημέρωση

"Ιφιγένεια η εν Σώματι" 11&12/11/23

05/10/2023
Όλοι μας σε κάθε φάση της ζωής μας, κάθε μέρα ίσως, δίνουμε την δική μας, τις δικές μας μάχες. Σε κάποιες κερδίζουμε και σε άλλες νιώθουμε ηττημένοι/ες ασχέτως αν δεν ήμασταν τελικά. Σε αυτούς τους ατέλειωτους προσωπικούς-και όχι- πολέμους αναγκαζόμαστε να θυσιάσουμε κάτι δικό μας.
 
Πολλές φορές αυτό το "κάτι δικό μας" μπορεί να είναι ένα ολόκληρο «κομμάτι» του εαυτού μας. Αυτή η αιματηρή και καμιά φορά ακρωτηριαστή θα λέγαμε απώλεια είναι συγκλονιστική και μπορεί να έχει πένθος βαθύ και ύπουλο. Και μετά; Τι έγινε μετά, τι γίνεται μετά;
 
Αυτό το "κομμάτι" θα ταξιδέψουμε να ανακαλύψουμε λοιπόν ο/η καθένα/μια για τον/την εαυτό του/της, παρέα με συνοδοιπόρους που θα ψάχνουν και οι ίδιοι/ες τον χαμένο τους θησαυρό, την θυσιασμένη τους Ιφιγένεια .Την Ιφιγένεια μας.
 
Το εργαστήριο είναι βιωματικό, βασισμένο στην διαδικασία του focusing και θα κρατήσει το Σάββατο 11/11, 10:00-18:00 και την Κυριακή 12/11, 10:00-14:00.
Θα λέγαμε ότι είναι ένα εντατικό μονοπάτι της ψυχοθεραπευτικής μας διαδικασίας, ένα shortcut γεμάτο από την ζωή μας που θα ακολουθήσουμε Προσωποκεντρικά καθώς ο/η καθένας/μια θα πάει σε αυτό (το μονοπάτι του/της ) μέχρι εκεί που επιθυμεί ο ίδιος/α.
 
Το κόστος συμμετοχής θα είναι 100ευρώ +ΦΠΑ για όλο το Σαββατοκύριακο.
 
Για κράτηση θέσης στο τηλέφωνο 6909327124 Σοφία Παπουτσή, μέχρι τις 30/10. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω περιορισμένων θέσεων.
 
Συντονίστρια Σοφία Παπουτσή
 
(φωτογραφία: Ιφιγένεια του Feuerbach)
Skype