Νέα/Ενημέρωση

Βιωματικό Εργαστήρι "Ο Εσωτερικός μου Κριτής"

08/01/2020

Ο εσωτερικός μας κριτής είναι ένα κομμάτι του εαυτού μας που συναντάμε πολύ συχνά στη διαδικασία της ψυχοθεραπείας. Πολλές φορές είναι αυτός που μας φέρνει στην πόρτα του θεραπευτή. Μας κάνει τη ζωή δύσκολη και δουλεύει ακόμα και όταν εμείς κοιμόμαστε. Δεν σταματά ποτέ να κάνει τη δουλειά του και να μας υπενθυμίζει όλα αυτά τα δύσκολα που πιστεύει για μας και τη ζωή μας. Είναι ακούραστος κι έχει τη δική του κοσμοθεωρία, δουλεύει στον αυτόματο και είναι άκαμπτος και σκληρός απέναντι σε εμάς αλλά και στους άλλους.

Αυτό το εργαστήρι είναι μια πρόσκληση για τον καθένα μας που θέλει να γνωρίσει καλύτερα αυτό το κομμάτι του και να (συν)δημιουργήσει έναν άλλο τρόπο (συν)ύπαρξης μαζί του, αλλάζοντας πολλά στον τρόπο που βιώνει και αντιλαμβάνεται τα πράγματα και διευρύνοντας τους εσωτερικούς και εξωτερικούς του ορίζοντες.

Είναι για όλους τους ενήλικες και δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη γνώση/εκπαίδευση, παρά μόνο διάθεση για μια δημιουργική βιωματική συνάντηση. Η διαδικασία στηρίζεται στη τεχνική του Focusing και ιδιαίτερα στην Inner Relationship Focusing (Για περισσότερες πληροφορίες www.sofiapapoutsi.gr).

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τεθεί σειρά προτεραιότητας.

Κόστος συμμετοχής 40ευρώ (+ΦΠΑ)
Για κράτηση θέσης αλλά και για οποιαδήποτε διευκρίνιση τηλ. 6909327124

Εισηγήτρια
Σοφία Παπουτσή
Ψυχοθεραπεύτρια/Εκπαιδεύτρια Προσωπικής & Focusing Βιωματικής προσέγγισης.
Focusing Certifying Coordinator

Skype